Diensten

Van promotiemateriaal tot binnen- en buitenreclame.

Autoreclame

De herkenbaarheid en een goede uitstraling van autoreclame op uw bedrijfsauto of andere transport- en vervoersmiddelen is een zeer effectief middel om het imago te versterken van uw onderneming. Een beletterde of full color print beplakte bedrijfsauto, die deel neemt aan het verkeer of geparkeerd staat langs de weg, is als een visitekaartje voor zowel huidige als mogelijke potentiële klanten.

Binnenreclame

Binnenreclame kleedt uw kantoor, bedrijfsruimte of winkel aan, informeert en nodigt huidige en mogelijke potentiële klanten uit. Er zijn ongekende mogelijkheden voor binnenreclame met innovatieve bewerkings- en printtechnieken. Van een logo aan de muur tot full color digitale prints op verschillende materialen zoals aluminium, roestvast staal, hout en kunststof, waarbij binnenreclame vloeiend over kan gaan in decoratie.

Buitenreclame

Met reclame objecten langs snelwegen, full color steigerdoeken in stadscentra,  raambelettering bij kantoor-, bedrijfs- en winkelruimte tot aan full color prints op gebouwen, transport- en vervoersmiddelen in verschillende vormen, verschijningen en mogelijkheden biedt buitenreclame eindeloos veel mogelijkheden  om zowel huidige als mogelijke potentiële klanten te bereiken.

Kleding bedrukken

Reclameopdrukken met transferdruk op bedrijfskleding kan een representatief uiterlijk geven, maar kan het werk ook veiliger of gemakkelijker maken.  Vaak zijn bedrijfsimago, wetgeving, hygiëne en veiligheid de belangrijkste redenen voor werkkleding. Transferdruk kan vrijwel op alle soorten textiel worden toegepast zoals een t-shirt, jas, pet, koksmuts, sloof of zichtbaarheidskleding.

Drukwerk

Traditionele drukwerk zoals: een logo, visitekaart, huisstijl, poster, flyer of sticker is vaak de eerste kennismaking met nieuwe potentiële klanten. Met huidige of nieuwe elementen: design, communicatie en gedrag wordt uw boodschap overgebracht door middel van drukwerk.

Promotiemateriaal

Sleutelhangers, naamplaatjes, textiel en andere gebruiksvoorwerpen bedrukt door middel van sublimatie. Onder druk en bij hoge temperatuur wordt een verflaag op het voorwerp aangebracht, waardoor het een verbinding aangaat met de ondergrond. Voorwerpen die op deze manier zijn bedrukt, zijn goed was- en krasbestendig, omdat het niet op het oppervlak is bevestigd, maar in het oppervlak is geïntegreerd.

More Than Canvas is een merk met unieke handgemaakte Dirty Old Canvas® producten.

Met de kaartjes en doeken kun jij je eigen interieur een vintage twist geven. De tassen zijn de perfecte milieuvriendelijke vervanger voor plastic tassen. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeaus.

Het canvas waarvan de producten zijn gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. De afbeeldingen variëren van stoere wolven en indianen tot mooie vlinders. Ook vind je bij More Than Canvas lieve, grappige en originele teksten. Dankzij de diverse afbeeldingen is er voor ieder wat wils!

More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) verkoopt Dirty Old Canvas® producten van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Picture On The Wall is een merk waar eigen afbeeldingen en teksten op unieke handgemaakte Dirty Old Canvas® producten kan worden toegepast.

Met de kaartjes en doeken kun jij je eigen interieur een vintage twist geven. De producten kun je voorzien van je eigen afbeelding of tekst en zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeaus.

Het canvas waarvan de producten zijn gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. De afbeeldingen en teksten van onze klanten variëren van stoere teksten tot persoonlijke foto’s. Dankzij de mogelijkheid om producten te personaliseren is er voor ieder wat wils!

Picture On The Wall (“www.pictureonthewall.eu“) verkoopt Dirty Old Canvas® producten van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Dirty Old Canvas® is een product van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Het product Dirty Old Canvas® welke onder de naam More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) en Picture On The Wall (“www.pictureonthewall.eu“) verkocht wordt is gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. Het gaat om een uniek product, die alleen geproduceerd en verkocht mag worden door Art Print Design & Reclame en haar labels.