Over Art Print Design & Reclame

Ons ijzersterke team met creatieven werkt dagelijks aan online en offline producten voor grote en kleine merken. Van uit de duim gezogen ideen tot aan de realisatie van een strak eind product. Tijdens het gehele proces betrekken we onze klanten er bij om het gewenste resultaat te behalen.

Wat we voor u kunnen betekenen?

U kunt bij ons terecht voor autoreclame, binnenreclame, buitenreclame, kleding bedrukken, promotiemateriaal en traditionele drukwerk zoals: een logo, visitekaart, huisstijl, poster, flyer, sticker, t-shirt of voor interactieve media zoals: een advertentie of website, maar ook voor iets uitdagenders gaan we graag met u vrijblijvend om de tafel zitten.

Wie er zich bij ons thuis voelt?

Iedere particulier, bedrijf of organisatie kan bij ons terecht. We gaan te werk met veel gevoel hoe het er bij uw bedrijf aan toe gaat.

Wat onze tarieven zijn?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een duidelijke tarifering. Onze tarieven zijn volledig transparant en marktconform. Alles wordt stapsgewijs begroot en vastgelegd volgens vaste prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Art Print Design & Reclame aan het werk

More Than Canvas is een merk met unieke handgemaakte Dirty Old Canvas® producten.

Met de kaartjes en doeken kun jij je eigen interieur een vintage twist geven. De tassen zijn de perfecte milieuvriendelijke vervanger voor plastic tassen. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeaus.

Het canvas waarvan de producten zijn gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. De afbeeldingen variëren van stoere wolven en indianen tot mooie vlinders. Ook vind je bij More Than Canvas lieve, grappige en originele teksten. Dankzij de diverse afbeeldingen is er voor ieder wat wils!

More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) verkoopt Dirty Old Canvas® producten van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Dirty Old Canvas® is een product van de merkhouder Art Print Design & Reclame volgens het Beneluxverdrag inzake de intellectuele eigendom, die het als enige mag gebruiken binnen het handelsdoel.

Het product Dirty Old Canvas® welke onder de naam More Than Canvas (“www.mo-ca.nl“) en Picture On The Wall (“www.pictureonthewall.eu“) verkocht wordt is gemaakt van verweerd verouderd polyester katoen canvasdoek met een gekreukte look. Het gaat om een uniek product, die alleen geproduceerd en verkocht mag worden door Art Print Design & Reclame en haar labels.