Autoreclame

Autoreclame

De herkenbaarheid en een goede uitstraling van autoreclame op uw bedrijfsauto of andere transport- en vervoersmiddelen is een zeer effectief middel om het imago te versterken van uw onderneming. Een beletterde of full colour print beplakte bedrijfsauto, die deel neemt aan het verkeer of geparkeerd staat langs de weg, is als een visitekaartje voor zowel huidige als mogelijke potentiële klanten.

Binnenreclame

Binnenreclame

Binnenreclame kleedt uw kantoor, bedrijfsruimte of winkel aan, informeert en nodigt huidige en mogelijke potentiële klanten uit. Er zijn ongekende mogelijkheden voor binnenreclame met innovatieve bewerkings- en printtechnieken. Van een logo aan de muur tot full color digitale prints op verschillende materialen zoals aluminium, roestvast staal, hout en kunststof, waarbij binnenreclame vloeiend over kan gaan in decoratie.

Buitenreclame

Buitenreclame

Met reclame objecten langs snelwegen, full colour steigerdoeken in stadscentra, raambelettering bij kantoor-, bedrijfs- en winkelruimte tot aan full colour prints op gebouwen, transport- en vervoersmiddelen in verschillende vormen, verschijningen en mogelijkheden biedt buitenreclame eindeloos veel mogelijkheden om zowel huidige als mogelijke potentiële klanten te bereiken.

Kleding bedrukken

Reclame opdrukken met transferdruk op bedrijfskleding kan een representatief uiterlijk geven, maar kan het werk ook veiliger of gemakkelijker maken. Vaak zijn bedrijfsimago en veiligheid de belangrijkste redenen voor werkkleding.

Transferdruk kan vrijwel op alle soorten textiel worden toegepast zoals een t-shirt, sweater, jas etc.

Drukwerk

Traditionele drukwerk zoals: een logo, visitekaart, huisstijl, poster, flyer of sticker is vaak de eerste kennismaking met nieuwe potentiële klanten. Met huidige of nieuwe elementen: design, communicatie en gedrag wordt uw boodschap overgebracht door middel van drukwerk.